Nu är det sommar

 


Hej igen

Var ute på en turridning i lördags och då fick jag "skäll" för att jag inte publicerar fler bilder ifrån turen nere vid Bruddesta . Jag försvarade mig med att det är ju inte alla som kan rida dit för det är en tvåtimmarstur för att hinna runt. Så därför tänkte jag att jag lägger upp en bild här på bloggen istället.
Kan ni gissa på att detta är en Ölandsbild ?
Det var absolut vindstillla denna dagen och molnen speglar sig i Kalmarsund, sååååå
vackert !
Annars då på gården.... Ronja har tyvärr avlidit och betar numera på de evigt gröna ängarna.
Det föds nya liv ; anka, kycklingar och kaninungar. Tyvärr blev vi utan lamm detta år med. Det är grönt och frodigt och orkideerna har blommat över nästan nu. Första vallen är intagen hos alla , så nu är det tyst ute igen.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar