Underbara turer

Har två helger i rad haft två timmars turer över Eriksberg - Bruddesta- Äleklinta. Helt underbart att rida på Alvaret för att sedan komma fram till Klinten vid Bruddesta och skåda ut över Kalmar sund. Vädret har varit toppen , hästarna snälla och ryttarna mer än trevliga :).

I helgen som kommer finns det tider på söndag att rida, det är bara att slå en signal.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar