Nu är unghästarna hemma

 

Idag tog vi hem dem. En liten lagom promenad på 50 min. över stock och sten. Men det är skönt att alla djur nu är hemma på gården igen. Och så är det dags att börja arbeta med Mowglii och Melody. Träna träns och sadel och börja tömköra och longera. Hinner väl med en del innan snön kommer , hoppas jag !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar