Hopptävling

 

I söndags var Nicole och Fillifjonkan iväg på sin andra hopptävling. En Clear Roundklass med höjderna 40 cm. och 60 cm. Bägge rundorna blev felfritt ( inga rivningar eller vägringar ) och med hem i bagaget åkte 2 jättefina rosetter. Kanske blir det också en hubertusjakt för oss nu i november....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar