Denna helg

 

 

i lördags var vi uppe innan tuppen och lastade bilen med 7 kaniner som skulle till Värnamo på utställning. Vi hade en mycket trevlig dag och kaninerna blev inte världsbäst men vi var nöjda ändå. Två av kaninerna fick nya ägare, till er säger vi lycka till ! Var hemma igen på Öland vid 19.30 i halvstorm och kyla.

Söndag blev en tidig morgon igen ! Trodde jag skulle hinna mer ute men så blev det inte! Gjorde rent hönshuset och fick ut de mesta av hönsfjädrarna ( alla ruggar nu ). Klippte det sista lammet, för hand ! Var ute och red med Cecilia en timme drygt neråt Äleklinta. Och sen var det bara kaninerna kvar.........

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar