Skördefest på Öland nu i helgen

 

Imorgon börjar Ölands Skördefest , när hela ön öppnar upp igen för en trevlig helg. Se skördefest program på www.skordefest.nu. Här på gården så har vi butiken öppen på lördag-söndag med stor utförsäljning av godis, chips och inredning. Superpriser lovas !! Ett av mina rum finns ledigt och några turridningsplatser finns tillgängliga. Varför vänta, gör en trevlig utflykt i helgen !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar