Sakta men säkert

 

så börjar ordningen på gården att återställas. Gräset är klippt , häckar friserade, utemöblerna plockas ihop ,saker på plats osv. Hästarna går nu på alla 5 hagarna och äter ner det sista, snart är det väl dags att börja stödfodra. Killingarna ute dagligen och betar av den knepiga terrängen och fåren / lammen är ute dagtid i äppelträdgården.

 

Det som är kvar är röjning av garaget och snickarboden, men det kan ju vänta lite. För där kan man ju vara kvällstid också ! Eventuellt bygger jag om garaget till en liten lösdrift....

 

Lilla hallen är snart också en finare entrè, lite småpyssel kvar.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar