Veckan som gått

 

En vecka präglad av mycket ridning. Först nu till helgen blev det lugnare , antagligen för att det är byten på stugor och rum. Flera av sommargästerna har också farit hem och det blir väl först till nästa år vi ser dem igen. Varför känns det som om hösten närmar sig? Och vädret är absolut sämsta tänkbara, regn i luften nästan hela tiden. Stort åsk oväder som slog ut bensinterminalen och kontokortsläsare i butiken. Och så en hel del vind !

Carina har åkt hem och alla barn som bodde här i veckan har också åkt vidare så nu är det ganska tyst på gården. Nya gäster väntas imorgon, inga barn men med hundar  istället. Har lagat Ariels hage men behöver resa upp några stolpar i sommarhagarna innan jag kan släppa dit ridhästarna. Stora hagen behöver vila lite nu. Ska försöka hinna det imorgon ! Börjar dagen (måndag) med en 2 timmars uteritt.

Hittade också en ny kycklinggömma där mamman fortfarande ligger på dem. Undrar hur många ?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar