En ny vecka

 

Nu är vi i mitten av turistsäsongen eller i industrisemestern ( om den fortfarande finns kvar ). Det känns att det är mer att göra och både boende och turridningen är nästintill fullbokad denna vecka. Vädret har inte varit det bästa men det måste väl snart vända.  Hallen till familjerummet är snart uppfräschad och blir en trevligare entré till rummet. Lite småsaker att göra imorgon ; gardin och garderobsstång. Det är skönt och ha en hjälpande hand av Carina. Och så blir det roligare !

Imorgon bitti så är det en entimmes uteritt att börja med och sen är det lagom att öppna affären. Hoppas jag hinner baka lite tunnbröd imorgon .

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar