Idag onsdag,

 

Nu är det full fart  på ön, många förfrågningar om ridning och nästa vecka är rummen nästan fullbokade. Det är kul med lite fart igen, hoppas jag hinner med allt ! Idag är det Harry Potter premiär så ikväll blir det bio. Imorgon är det bakluckeloppis mellan kl.15-19 och på fredag Skattjaktdags igen. Superpopulärt förra gången ! Och på söndag ponnyridning. Butiken har öppet alla dagar nu mellan kl.10-17 , så välkomna. Och vi har ett mycket trevligt besök ifrån Stockholm, piggar upp.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar