Sommaren på gång ?

 

Pulsen ökar på Öland varje dag Men fortfarande så är det för lugnt här hos oss. Imorse hade vi Öppen gärd och vi hade 0 besökare under de tre timmarna. Skulle så gärna vilja ha mer folk under våra evenemang. Någon som har en idè på vad vi kan göra för att få snurr på det ?

Butiken kommer att ha öppet en timme längre from i morgon, 11-17.

Imorgon är det också bakluckeloppis mellan kl.15-19.

Vad har jag gjort idag då; verkat två hästar, matat får och kaniner, lagat fölhagen ( så torrt i marken att stolparna tippar ), butiken,klippt gräs,haft lektion, förberett skyltar, monterat duschkabin, ridit med Nicole och Cecilia och en massa småsaker där emellan. Så nu ska jag vila ett par timmar och sen är det en ny underbar dag.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar