Försommartorka !

Denna sommar verkar inte bli någon bra hästsommar . Här på Öland så har vi nästan inte haft något regn alls  . I hagen så är det torrsprickor och början till sönderbrännt, och det är precis början av juni månad. Och inget regn verkar vara på väg. Bönderna runt om kör in 1:a vall nu och den är inte stor och andra vallen behöver regn för att sätta fart. Kommer det finnas foder att köpa till hösten ( om inte tidigare) och till vilket pris. Nya världsliga problem ! Men jag tror jag skrev det för ett tag sen, regnet kommer till säsongstarten i början av juli och skrämmer bort turisterna istället. Hoppas jag siar fel.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar