Kaninutställning

Tidig morgon och bilen styrde västerut mot Linneryd. I skuffen 15 kaniner, varav 5 som skulle levereras till Kosta Älg park. De får nog ett spännande liv! Kom fram till utställning i tid för en gång skull och upptäckte att den skulle vara utomhus. Fel kläder eller fel väder ???. Bedömningen av de Rhinska Scheckarna gick hyffsat och Douglas Alaska hona fick 94.5 poäng, vilket känns bra. Hans hane fick 93 p. Nicole sålde 2 av sina Tanungar till 2 lyckliga tjejer och jag köpte en Tysk Jättescheckunge, som ska få hoppa omkring på gården. Har varit sugen på en sådan länge, de är jätteläckra. Prisutdelning på em, Douglas fick en placering och jag en.

Hemma på gården igen kl.18.30 och då vattnades och mockades det en lång stund. Flyttade nu på alla  8 veckors kaninungar så de lämnade sin mamma. Undrar om det rullar små kanintårar inatt? Och så blev det en sen kväll igen !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar