Lammärkning

Åkte och tittade lite på sommarbeten på förmiddagen. Här är det så torrt nu att det känns som en omöjlighet att mina beten ska räcka ! Var finns regnet när man behöver det. Efter lunch fick jag hjälp av Kenneth att märka upp min lilla lammflock, 4 tjejer och 9 killar. Känns lite bra att få märka upp dem med eget bomärke(SE-nummer). Tjejerna fick märket i höger öra och nr. 0001-0004 och killarna märktes i vänster öra, nr.0005-0013. Imorgon ska de ut för säsongen!

Flyttade unghästarna till hage 2, och till hage 1 fick de andra gå, avmaskade och klara. De såg glada ut att vara nära varandra igen . Ariel blev däremot ensam vid stallet men lite hö tystade henne.

Full fart på kaninförsäljningen. Levererar 5 på lördag och antagligen en till Kalmar nu till helgen. På lördag är det också kaninutställning  Linneryd. Vi får hoppas det går bra!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar