Första betessläppet

Tillbringade förmiddagen med att fixa det sista i sommarhage nr1, 2:an är också så gott som klar, medans 3:an kräver ett par timmar. Kollade elen, den gick runt ( undrens tid är inte än förbi ). Började med Nemo, avmaska och hagbyte, samma sak med Mowglii. Bägge blev glada åt allt det gröna gräset, men det behövs regn här på Öland. Melody var sist att få flytta över , men hon hade ett sår som behövdes renskrubbas. Ett par tacklingar och takdunkningar senare så var hon också klar att gå ut igen. Tre tokryggningar bakåt varav en satt henne på rumpan , en annan tog sönder grimman och den sista fick mina fingrar att börja blöda. Är jag för gammal för detta, tanken slog mig !!!

Tog ut lammen för första gången iår, även det resulterade i kaos. Mammorna "gasa" ut och glömde ta med sig sina små som aldrig lämnat boxens trygga värld. Men med några omstarter så fick vi med alla och Douglas fick vara fåraherde. Samma procedur imorgon igen, puh. Mocka en fårbox , mocka hos kaniner, vattna alla djur, fånga förrymd bagge mm. klockan 21.00 fick jag äntligen krypa upp i soffan . Någon som vill byta för en dag eller två.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar