En alldeles vanlig tisdag

Förmiddagen har gått till förberedelser inför morgondagens kurs. Har tillrätt Lufsa för första gången och jag tror den blev jättegod, återstår att se imorgon. Mockade i kaninrummet och fick besök av en familj som ville köpa kanin. De fastnade för denna lilla sötnos. Han fick åka med dem hem till Algutsrum och fick det fina namnet Stampe.

Mockade fölbox och tog in Ariel och fölungen. Tvättade Ariels bakben och svans, var lite kladdiga sen i fredags. Har Ariel och föl ute ca 6 timmar per dag, lite beroende på vädret, och fölet stortrivs.

Blev faktiskt färdig tidig kväll idag och det kändes skönt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar