Fårhagen klar.

Halva dagen tog det att få fason på alla "knorrar" och eltrådar i fårhagen. Ström hela vägen runt och den värsta vegetationen ( läs taggbuskar ) borta. Liten söt katt kom galopperandes och högt jamande. Följde med i en halvtimme och gick sedan med hem. Fick lite mat, jaja jag vet att man inte ska ge "hittekatter" mat, men hon var ju hungrig. Sover för den delen i lilla hallen inatt, massa otäcka grannkatter lurpassa på henne!!

Släppte ut baggen , en tacka med 4 månaderslammet och njöt av att se dem frossa i grönt gräs. Två timmar senare kommer de tillbaka hem igen, lagom till kvällsmaten, stor suck. Och inget föl !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar