Meter efter meter

Idag var en dag när många metrar avverkades. Fm med en ca. 7 km eller 7000 m. vandringsled som inspekterades av Alböke aktivitetsgrupp. En alldeles förträfflig liten runda som vi nu kan visa våra gäster till. Två till leder finns kvar att kolla, Anja och Per i Stacketorp har gjort ett toppenjobb.

Efter detta var det dags att börja med sommarhagarna, puh. Vintern har som sagt varit hård och snön ännu hårdare. Stolpar är av, "knorrar" trasiga eller saknade, eltråden är hängandes lite hur som helst. 300 m. är nu OK, men det är många metrar kvar. Och fårhagen måste få prio. 1 nu i helgen, så de kommer ut, bääandet är öronbedövande. Stackars Ariel, jag förstår att det inte kommer någon fölunge i det oljudet. Hann faktiskt rida på Ronja en stund nu på kvällen. Får ta de andra imorgon.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar