Lammboom är numera kaninboom

Nu är ju lammboomen över men då har det flyttat in i kaninrummet istället. Min havannafärgade Franska vädurshona ,Poccahontas, har ett helt hörn av småttingar. Tänkte jag skulle vänta några dagar med att störa henne för att räkna de små. Dvärgvädurarna Kajsa och Jenka har 5 respektive 4 ungar, många mantlade. Och Nicole har sina 7 söta egernfärgade Tanbebisar.

Får fortfarande hjälpa till med matningen på de två lammen som kom sist, tackan vill inte ge dem di ännu. Om vädret blir lite bättre nu till helgen så åker några får ut för säsongen, så kanske det blir lite lugnare i stallet.

Och Ariel håller inne med fölungen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar