I målartagen

Vardagliga sysslor på gården och  fortfarande mycket vårstädning. Red ut en sväng på Nemo (Nordsvensken), börjar bli riktigt duktig nu på galoppfattningarna. Fast han föredrar vänstergaloppen ! Ariel har fortfarande ett par dagar kvar, tror jag! Ska bli skönt att få ut fåren och lammen snart, hade nog tänkt mig i mitten av maj. Och var ska jag placera baggen om han ej blir såld ?

På eftermiddagen / kvällen så var jag i målartagen. Måste få B&B rummet färdigt för besiktning av  Bo på Lantgård, så att det kan börjas hyras ut. Mitt andra rum blir ev. uthyrt hela sommaren tilll en kund.

Lägger ut bilden på rummet som det ser ut idag så ska det färdiga få visa upp sig sen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar