Påskdagen

Många besökare i stallet idag, speciellt i lammboxen där alla blir kvar en lång stund. Känns bra att göra så många glada ! Och kaninungarna fick bli beundrade de med.

Hade en turridning idag med , även den gick jättebra. Red innåt land , genom jordbrukslandskapet. Det har torkat upp ganska bra, men ännu inte blivit så grönt och vårbruket är inte igång ännu. Mycket trav och galopp, hästarna är i bra kondition. Imorgon blir det vilodag för många av dem och mig. Ska bara rida Nemo lite på volten och ev. löshoppa Ronja.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar