Årets första turridning

I strålande sol så gav vi oss av strax innan lunch. Söderut till Knäppinge, vek av väster över 136:an och ut på den underbara Alvarmarken.  Fågelsång, solsken, snälla hästar och en spirande vårgrönska, kan det bli bättre ! Nere vid havet en kort bensträckare med lite dryck, i söder Slottsruinen, i norr Blå Jungfrun.  Sedan norrut , jämnte vattnet, sjöbodar och åkrar. Hemma igen efter 2 timmar, med varma hästar och lite trötta kroppar.

De sista lammen kom idag. 2 tackor  fick varsin kull med 2, ena tvillingparet lite skruttiga så jag hoppas det går bra. Verkade lite piggare nu på kvällen. Ariel har väl dryga veckan kvar nu, mjölken har runnit till.

Passar på att önska er alla en Glad påsk.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar