Våren är här

 

Soligt och varmt. Heldag utomhus med barnen, Minou har lärt sig cykla och är överlycklig. Efter denna vinter så finns det hur mycket som helst att laga runt om på gården. Framförallt har staketen tagit stryk. Många "knorrar" behöver bytas !

Longerade Baloo och hann rida Ronja efter att hovslagaren varit här. På bilden är ett av de nya lammen. Förra helgen fick vi trillingar och denna helg så blev det ett tvillingpar. Hur söta är inte lamm....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica » Lugnet är åter....:  ”Hej Anette och tack för idag. Jag tror nog jag återkommer när jag lärt mig sving..”

  • Malin » Underbara turer:  ”Vilken fin kväll! Ett helt nytt sätt att uppleva fina Äleklinta, jag på Filifjon..”

  • Marie » Hopptävling:  ”Grattis till det fina resultatet på hopptävlingen.”

  • Marie » Årets första kyckling !:  ”Vad snyggt rummet blivit. Nu får Ariel, se till att släppa ut fölet.”

Bloggarkiv

Länkar